Wednesday, April 22, 2015

Επίσκεψη Υφυπουργού Παναγιώτη Σγουρίδη στο Ν. Κιλκίς

Ο Υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Σγουρίδης, επισκέφθηκε το Κιλκίς την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 και συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της μάχης των Ευζώνων.
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο κ. Σγουρίδης επισκέφθηκε το Τελωνείο Ευζώνων, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Παιονίας, προκειμένου να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του Τελωνείου και τις ανάγκες που υπάρχουν για τη βελτίωση των ελέγχων σε εισαγωγές αγροτικών προϊόντων και ζωικού κεφαλαίου. ...

Στη συνέχεια πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, κ. Περικλή Κολότσιο και συμμετείχε σε πολύωρη σύσκεψη, παρουσία των Περιφερειακών Συμβούλων, του Δημάρχου Παιονίας, Αντιδημάρχων του Κιλκίς, υπηρεσιακών παραγόντων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής/Π.Ε.Κιλκίς και εκπροσώπους φορέων πρωτογενούς τομέα,  για ζητήματα αρμοδιότητάς τους.


Ο Υφυπουργός υποσχέθηκε ότι θα συζητήσει τα θέματα που ετέθησαν με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία με την Π.Ε. Κιλκίς για τη δρομολόγησή τους.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.