Friday, April 24, 2015

Σταύρος Θεοδωράκης: Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση του ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν για την ανεργία των νέων

Σε εκδήλωση του Ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν με θέμα την ανεργία των νέων συμμετείχαν ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και ο πρόεδρος της ομάδας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου και πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Γκυ Φέρχοφσταντ.
stavros_guy
Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι από την πρώτη στιγμή το Ποτάμι πρότεινε να μην υπάρχουν κομματικές νεολαίες στα πανεπιστήμια, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «συνεχίζει την πολιτική των παλιών κομμάτων και κάνει εξωπραγματικά πράγματα στην Παιδεία, χτίζοντας ένα νέο πελατειακό κράτος ».

«Η χώρα δέχεται επίθεση από τις οπισθοδρομικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ» είπε και πρόσθεσε πως «προσπαθούμε να δώσουμε μια μάχη με τα γερασμένα μυαλά του ΣΥΡΙΖΑ».
Ξεκινώντας την τοποθέτηση του ο Γκυ Φέρχοφσταντ στάθηκε στις ευθύνες των παλαιών κομμάτων για την σημερινή κατάσταση της χώρας και δήλωσε ότι «πρέπει να βάλουμε τέλος στο πελατειακό σύστημα, στη διαφθορά, να κυνηγήσουμε τη φοροδιαφυγή, να πατάξουμε τη γραφειοκρατία και παράλληλα να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να '' ανοίξει '' η αγορά στην Ελλάδα και οι νέοι να μπορούν να απασχοληθούν σε επαγγέλματα που μέχρι σήμερα παραμένουν κλειστά ».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό και υποστήριξε την ενιαία μεταναστευτική πολιτική για το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.