Wednesday, April 22, 2015

Ο Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡO

-  ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ME TA ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ  ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗ(ΕΔΑ) Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ κκ ΔΩΡΟΘΕΟ Β’ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος παρευρέθη σήμερα Τετάρτη 22/4/2015 στην Σύρο όπου συμμετείχε σε σύσκεψη εργασίας στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ,παρουσία του προϊσταμένου κου Α. Βουτσίνου όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πορεία του νέου ΕΣΠΑ( 2014-2020) . Το πρόγραμμα βρίσκεται στο στάδιο της εξειδίκευσης για τις δράσεις που θα υλοποιηθούν με την έναρξη του. Αναμένεται η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης ώστε να ενεργοποιηθεί πλήρως το πρόγραμμα στις αρχές του καλοκαιριού. ...


Ο Χ. Κόκκινος κατά την παραμονή του στο νησί  επισκέφθηκε :
·        Την Ιερά Μονή Σύρου, όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου-Μυκόνου κκ. Δωρόθεο Β’ με τον οποίο αντάλλαξε μεθεόρτιες ευχές και συζήτησαν για τα εκκλησιαστικά ζητήματα και για τα μεγάλα κοινωνικά θέματα. Ο Χ. Κόκκινος εξήρε το ποιμαντικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί η Ορθόδοξη Εκκλησία μας  στα νησιά των Κυκλάδων υπό την ηγεσία του σεβασμιοτάτου κκ Δωρόθεου Β’ και τον ευχαρίστησε γι αυτό.
·        Τα γραφεία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στη , όπου είχε συνάντηση με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Μ. Δαδάο , κα. Χ. Πάπιτση ,καθώς και με το στελεχιακό δυναμικό της ΠΝΑ.

·        Το Δημαρχείο της Σύρου, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σύρου κο Γ. Μαραγγό , τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους, όπου μοιράστηκε μαζί τους την κοινή αγωνία για την βιωσιμότητα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης μετά την ‘δέσμευση’  των ταμειακών τους διαθεσίμων από την Κυβέρνηση.

·        Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του κο. Ι. Ρούσσο όπου συζήτησαν  τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος λόγω της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά και της αβεβαιότητας του πολιτικού κλίματος.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.