Thursday, April 23, 2015

Πέλλετ: Ποια είναι τα πλεονεκτήματά της καύσης τους;

Ίσως το σημαντικότερο θέμα που απασχολεί τα νοικοκυριά τους χειμερινούς μήνες! Η θέρμανση και όλοι οι τρόποι εύκολης και αξιόπιστης απαλλαγής από το πετρέλαιο που επιβαρύνει κατά πολύ τον ετήσιο υπολογισμό σας στα έξοδα.

Τρόπος παραγωγής τους

Τα πέλλετ  παράγονται από καθαρό ξύλο κωνοφόρων δέντρων, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι πλήρως απαλλαγμένα από οποιαδήποτε υπολείμματα μπορούν να τα καταστήσουν μη οικολογικά. Συνεπώς είναι κατάλληλα για υψηλής ποιότητας θέρμανση σε όλους τους χώρους.

Αθροιστικά πλεονεκτήματα έναντι των άλλων συστημάτων: ...


Σε σχέση με το πετρέλαιο

1.     Η τιμή των pellets μπορεί να φτάσει μέχρι και 60% χαμηλότερα από αυτήν του πετρελαίου
2.     100% φυσικό προϊόν, χωρίς επιβλαβή πρόσθετα
3.     Οικολογικότερο προϊόν καύσης, αφού δεν απελευθερώνεται κατά την καύση του co2 στην ατμόσφαιρα

Σε σχέση με τα άλλα ξύλα

1.     Η ποσότητα που προμηθεύεστε είναι ακριβής
2.     Παρέχει σταθερή απόδοση και αυτονομία
3.     Είναι συσκευασμένο με αποτέλεσμα να μην λερώνει τον χώρο

Αναλυτικότερα, τα πέλλετ είναι μία αξιόπιστη λύση θέρμανσης, αφού περνούν από ειδικά ξηραντήρια, αποτρέποντας την εμφάνιση της υγρασίας στο εσώτερό τους, με αποτέλεσμα η καύση τους να είναι καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη.

Δώστε βάση στην οικολογική προοπτική τους
Είναι πολύ βασικό να τονιστεί ότι τα πέλλετ, συμβάλλουν πολύ στην καταπολέμηση του φαινομένου του θερμοκηπίου και της κλιματικής αλλαγής. Δεδομένου ότι αποτελούν μία ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, με μία προσεγμένη οικονομική χρήση, οι πρώτες ύλες των πέλλετ δεν θα χαθούν ποτέ. Η ενεργειακή αξιοποίηση τους μπορεί να εκτοξεύσει την αγροτική οικονομία στα ύψη, συμβάλλοντας σε μία μερική απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα.

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή σας όσον αφορά την εταιρεία που θα αναλάβει να σας προμηθεύσει με το καύσιμο; H GK Energy, η νέα εισαγωγική εταιρεία στο χώρο της οικολογικής θέρμανσης στην Θεσσαλονίκη που θα γίνει η πιο αξιόπιστη επιλογή σας. Για περισσότερες εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τους πιο συμφέροντες τρόπους θέρμανσης, κάντε κλικ εδώ.

Πηγή: Ανεξάρτητος - νέα του ν. Σερρών, anexartitos.gr


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.