Friday, January 13, 2017

Το 2017 να ταξιδέψουμε στους κόσμους που έχουμε ονειρευτεί!!!

Γράφει η Σελβίρα Ταλιουρίδου
Πέρασαν ήδη 6 μέρες που το 2017 έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας! Και
κάθε μέρα ήθελα να σας γράψω, να σας ευχηθώ, να σας εξομολογηθώ. Και όλο κάτι συνέβαινε και δεν υπήρχε χρόνος. Ώσπου ήρθε αυτή η γρίπη και αναγκαστικά έμεινα σπίτι!
Καινούρια χρονιά, με καινούριους στόχους και καινούριες προσδοκίες. Κάθε πέρυσι και καλύτερα λένε ορισμένοι, εγώ θα πω κάθε φέτος και περισσότερα όνειρα! Όνειρα για να πετύχουμε τους στόχους μας, όνειρα για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Ας μην τα σκεφτόμαστε μόνο στην αρχή του έτους, αλλά να προσπαθούμε να τα κάνουμε πράξη καθ' όλη τη διάρκεια του. Ας αφήσουμε πίσω μας ότι μας πλήγωσε, μας πρόδωσε, μας πόνεσε και ας ξεκινήσουμε το βιβλίο μας με καθαρές, καινούριες σελίδες, έτοιμες  να γράψουμε μία νέα ιστορία!

Η ζωή μας κάνει κύκλους, από τα λάθη μας μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Ποτέ να μην μετανιώνουμε γι΄αυτό που ζήσαμε, να ζητάμε όμως πάντα να ζήσουμε περισσότερα!
Από την χρονιά που πέρασε έχω να θυμάμαι στιγμές. Στιγμές μοναδικές, με μοναδικούς ανθρώπους, που είτε τους ήξερα είτε τους γνώρισα τώρα είτε τους ανακάλυψα καλύτερα. Από τον καθένα είχα να μάθω, να γνωρίσω και ν' ανακαλύψω διαφορετικά πράγματα. Και οι άνθρωποι όσο και να μας πληγώνουν, ποτέ να μην πάψουμε να πιστεύουμε σε αυτούς!
Εγώ για την καινούρια χρονιά δεν θέλω να ευχηθώ πολλά, πέρα από την υγεία που είναι το βασικό, εύχομαι όλοι το 2017 να ταξιδέψουμε στους κόσμους που έχουμε ονειρευτεί!!! Μαζί με ανθρώπους που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε.
Να γινόμαστε καλύτεροι, να βοηθάμε, να τολμάμε και να διεκδικούμε! Να διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν και να μην συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο.

2017 ευχές σε όλους με αγάπη και 365 ανεπανάληπτες στιγμές! Και το Myselvi.gr φέτος σας υπόσχομαι θα σας ταξιδέψει ακόμα πιο μακριά, πιο ψηλά, πιο δυνατά!


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.