Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Δήλωση Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ κ. Κώστα Καραμανλή

«Χειρότεροι από τους ανίκανους είναι αυτοί που είναι ικανοί για όλα»
Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ενώ η Κυβέρνηση βρήκε, τον Ιανουάριο του 2015, έτοιμο προς δημοπράτηση και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση τον νέο αυτοκινητόδρομο Πάτρας – Πύργου, αποφάσισε να ακυρώσει το διαγωνισμό και να “σπάσει” το ενιαίο έργο σε οκτώ κομμάτια.
Σήμερα, 24 μήνες μετά, το αρμόδιο Υπουργείο έχει δημοπρατήσει 3 μόνο από τα 8, δεν έχει υπογραφεί καμία απολύτως σύμβαση και – όλως τυχαίως – και στα 3 μειοδότησε η εταιρεία ”Τοξότης”. Το σημαντικότερο είναι ότι, ακόμα και σήμερα, το Υπουργείο δεν έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση των 8 αυτών έργων.
Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Σπίρτζης, σε συνέντευξή του στον τύπο, ανακοίνωσε ότι και τα 8 έργα θα υπογραφούν το Μάιο, ενώ για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ, θα κατατεθεί ο ”φάκελος” στις αρχές της Άνοιξης στην Commission.
Με άλλα λόγια, θα περάσουν 26 μήνες απραξίας για να υπογραφούν οι συμβάσεις, κάτι που θα μπορούσε να είχε γίνει ήδη από τις αρχές του 2015. Πώς θα μπορούσε, όμως, τότε να συμμετάσχει η εταιρία ”Τοξότης”;
Ενημερώνουμε την Κυβέρνηση ότι, την ώρα που πειραματίζεται με τις ”κατατμήσεις”, το έργο όχι μόνο καθυστερεί, αλλά η υλοποίησή του κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, με αυτή την Κυβέρνηση, παρατηρούμε ότι χειρότεροι από τους ανίκανους, είναι αυτοί που είναι ικανοί για όλα!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.