Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Θαυμαστής της ψεύτικης «ιστορίας» των Σκοπίων ο νέος πρόεδρος του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: «Πρόγονοί σας Μ.Αλέξανδρος και Φίλιππος»! (βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Aνησυχία έχει προκαλέσει η εκλογή του Ιταλού Αντόνιο Ταγιάνι στην προεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 17 Ιανουαρίου, διαδεχόμενος τον Μάρτιν Σουλτς καθώς ο συγκεκριμένος μόλις ένα χρόνο πριν και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου του 2016 όταν επισκέφθηκε τα Σκόπια με την ιδιότητα του Ευρωπαίου Επιτρόπου αποκάλεσε τη χώρα «Μακεδονία» και προχώρησε στο μέγιστο ιστορικό ατόπημα να αποδώσει στους Σκοπιανούς Μέγα Αλέξανδρο και Φίλιππο χαρακτηρίζοντάς τους «προγόνους» τους! 
Το video με τις προκλητικές δηλώσεις προκαλεί οργή κθώς εδώ έχουμε δύο τινά: Είτε ο Ταγιάνι είναι παντελώς άσχετος από Ιστορία ακόμα και των πιο διάσημων προσωπικοτήτων είτε εκτελεί κάποια συμφέροντα σκοτεινών κύκλων.
Στατιστικά πάντως το δεύτερο φαντάζει πιο πιθανό
«Η "Μακεδονία" είναι μια όμορφη χώρα. Όλοι στην Ιταλία γνωρίζουν τη "Μακεδονία". Γιατί; Γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Φίλιππος ο Μακεδών είναι πολύ δημοφιλείς "πρόγονοί" σας!», είχε πει ο Ταγιάνι και φυσικά είχε καταχειροκροτηθεί από όσους βρίσκονταν στο χώρο.
«Χωρίς τον Αλέξανδρο δεν έχουμε την Ευρώπη, γιατί ήταν ο πρώτος βασιλιάς που σταμάτησε την εισβολή από το Ιράν και από εκείνες τις χώρες. Γι' αυτό τον λένε Μέγα Αλέξανδρο, γιατί ενδυνάμωσε τα ευρωπαϊκά σύνορα».
Ο Αντόνιο Ταγιάνι, που προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Το ζήτημα είναι τι αντιμετώπιση μπορούμε να περιμένουμε από έναν δηλωμένο θαυμαστή της ανύπαρκτης ιστορίας των Σκοπίων;

 "Μακεδόνια" τα Σκόπια για τον νέο πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου https://youtu.be/BIfFtG7CWF4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.