Saturday, January 21, 2017

Ο Απόλλων Παραλιμνίου ήταν… «επτάσφαιρος»

Τη μεγαλύτερη σε σκορ φετινή του νίκη πέτυχε ο Απόλλων Παραλιμνίου συντρίβοντας με το εντυπωσιακό 7-0 την Αθλητική Ένωση Ποντίων Βατολάκκου για την 14η αγωνιστική της Γ εθνικής κατηγορίας.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου να πετυχαίνει μια εύκολη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που με τα προβλήματα που είχε εξελίχθηκε σε «σάκο του μποξ». Η ομάδα από τα Γρεβενά που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ήρθε στις Σέρρες με 12 ποδοσφαιριστές και χωρίς να έχει στον πάγκο της τον προπονητή της. Έτσι η ομάδα του Παύλου Δημητρίου είχε εύκολο έργο αποζημιώνοντας τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο με επτά γκολ.
Οι αρχηγοί των δύο ομάδων Τάκας και Χαραλαμπίδης με τον διαιτητή Γιώργο Τακίδη και τους βοηθούς του

Το φιλμ του αγώνα:

07ο  Σουτ του Λιάρα, η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.
14ο  Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά από τον Τάκα, ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
17ο  Ωραία προσπάθεια του Μεντή από τα δεξιά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε τη σέντρα, ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής σούταρε αλλά μπλόκαρε τη μπάλα ο Νομικός.
18′ ΓΚΟΛ! 1-0Ο Μεντής έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γαϊδαρτζής με κεφαλιά τροφοδότησε τον Βασίλη Τάκα που με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ.
21ο  Πρώτη επίσκεψη των  φιλοξενουμένων στα καρέ του Απόλλωνα, ο Τζερεμές  εκτέλεσε κόρνερ, ο Χαραλαμπίδης έκανε την κεφαλιά, οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυναν με τους παίκτες από τα Γρεβενά να ζητούν πέναλτι για χέρι.
35ο  Γυριστό σουτ του Ναλμπάντη μέσα από την περιοχή, έπεσε στην αριστερή του γωνιά ο Νομικός και απομάκρυνε τη μπάλα σε κόρνερ.
36ο  ΓΚΟΛ! 2-0Μετά από γύρισμα του Γαϊδαρζή ,  ο  Χρήστος Παναγιωτίδης με προβολή έκανε το 2-0.
45ο  ΓΚΟΛ! 3-0 . Σέντρα-σουτ του Κοσμίδη από τα δεξιά, ο Νομικός απομάκρυνε τη μπάλα και ο Βασίλης Τάκας με πλασέ έκανε το 3-0.
53ο  ΓΚΟΛ! 4-0 Ωραία προσπάθεια και σέντρα του Γαλακτερού από τα αριστερά,  ο Αλέξανδρος Μεντής με κεφαλιά έγραψε το 4-0.
56ο  ΓΚΟΛ! 5-0Σέντρα του Μεντή από τα δεξιά μέσα απ’ την περιοχή και ο Γιάννης Ναλμπάντης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 5-0.
60ο  ΓΚΟΛ! 6-0 Νέα σέντρα από τα δεξιά από τον Μεντή, ο Δημήτρης Γαϊδαρζής με πλασέ έκανε το 6-0 και συνόδεψε το ντεμπούτο του με τα χρώματα του Απόλλωνα με ένα γκολ και δύο ασίστ.
68ο Ο Γαϊδαρτζής βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Νομικό δεν κατάφερε να τον νικήσει όμως αφού μετά το σουτ που έκανε η μπάλα πέρασε άουτ.
 75′ ΓΚΟΛ! 7-0 Ο Δαμιανός Τριανταφύλλου  με έναν κεραυνό έξω απ’ την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Νομικού και ολοκλήρωσε το θρίαμβο των νικητών.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π. Δημητρίου): Τοτολίδης, Κοσμίδης, Γαλακτερός(57ο  Φιλέντας), Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας(53ο  Τριανταφύλλου Δ.), Τάκας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης(66ο Ανθουλάκης), Μεντής

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ(Στ. Κωστογλίδης): Νομικός, Τσαγκαλίδης, Κοτζατίσογλου, Χαλαζωνίτης, Νεστορόπουλος, Μπιζιώτας, Ζαχαριουδάκης, Χαραλαμπίδης, Ζολώτας(46ο  Βογδόπουλος), Ασλανίδης, Τζερεμές
Ντεμπούτο με ένα γκολ και δύο ασίστ για τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή

-Ντεμπούτο με τα χρώματα του Απόλλωνα Παραλιμνίου έκαναν ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής (165η συμμετοχή στη Γ εθνική και 62ο γκολ στην κατηγορία) και ο 19χρονος πανύψηλος τερματοφύλακας Στέργιος Τοτολίδης που αγωνίστηκε για πρώτη φορά ανήμερα των γενεθλίων του (γεννήθηκε στις 21.01.1998). Ο νεαρός τερματοφύλακας κατάγεται από το Παραλίμνιο και αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ.
Ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής με τους Γιάννη Τυχάλα και Κωνσταντίνο Νταούδη

–  Την πρώτη του εμφάνιση σε Σερραϊκό γήπεδο ως νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών έκανε σήμερα ο Αθανάσιος ΧατζηπαντελήςΟ θριαμβευτής των χθεσινών εκλογών της ΕΠΣ Σερρών παρακολούθησε το παιχνίδι από τα γραφεία της ομάδας του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον ισχυρό άνδρα και χορηγό της Σερραϊκής ομάδας Γιάννη Τυχάλα ενώ τον συνόδευε και ο εκλεγμένος σύμβουλος της ΕΠΣ Σερρών Κωνσταντίνος Νταούδης.
-Ο Απόλλων Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει την επόμενη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου εκτός έδρας της Νάουσα και θα ακολουθήσει το Κυριακάτικο παιχνίδι (στις 29 Ιανουαρίου) στο Παραλίμνιο με τον Καμπανιακό.
Βασίλης Αναστασιάδης
ΠΗΓΗ ert.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.