Sunday, January 15, 2017

Επιμελητήριο Σερρών: ''Καινοτόμες δράσεις για την αειφόρο ανάπτυξης της βουβαλοτροφίας''

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ Η EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΕΠΕΓΕ) ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ''Καινοτόμες δράσεις για την αειφόρο ανάπτυξης της βουβαλοτροφίας'' το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρες 10:30 - 14:00 στην αίθουσα ΄''Γεώργιος Χρηστίδης'' (3ος όροφος επιμελητηριακού μεγάρου).
Η Ελληνική Εταιρεία Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη Γεωργία, τα Τρόφιμα και το Περιβάλλον (ΕΠΕΓΕ) αποτελεί αυτόνομο, μη πολιτικό και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανισμό, μέλος του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Οργανισμού EFITA (European Federation for Information Technology in Agriculture), που δραστηριοποιείται στον αγροτικό χώρο, διοργανώνοντας πλήθος επιστημονικών ημερίδων και συνεδρίων που στοχεύουν στην προώθηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την καλύτερη πληροφόρηση του αγρότη και τον εκσυγχρονισμό της γεωργίας, την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας των τροφίμων.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.