Wednesday, January 11, 2017

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών ενημερώνει για την λειτουργία των καταστημάτων

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 12,  Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 τα καταστήματα των Σερρών θα λειτουργήσουν κανονικά με το γνωστό χειμερινό ωράριο που ισχύει .
Επισημαίνουμε ότι είναι στην ευχέρεια του κάθε εμπόρου – καταστηματάρχη εάν θα λειτουργήσει την επιχείρησή του,  καθώς η λειτουργία των καταστημάτων είναι προαιρετική.
Σε καμιά περίπτωση όμως ως επίσημος φορέας των εμπόρων δεν θα προτείνουμε  το κλείσιμο των καταστημάτων όταν υπάρχουν καταστήματα – μέλη  του Εμπορικού Συλλόγου με είδη πρώτης ανάγκης.
Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί από την Διοίκηση,  σύμφωνα πάντα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν, εάν θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017.
Η απόφαση θα ληφθεί και θα ανακοινωθεί ώστε να προλάβουν οι εταιρίες και τα λογιστήρια να προσαρμόσουν το πρόγραμμα τους.
Υπενθυμίζουμε ότι η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή είναι προαιρετική.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.