Thursday, January 26, 2017

Επίσκεψη ΥΠΕΝ, Γ. Σταθάκη, στην Πάτρα

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, θα έχει αύριο, Παρασκευή, σειρά επαφών με τοπικούς φορείς της Πάτρας, για ζητήματα της αρμοδιότητας του. Η επίσκεψη του κ. Σταθάκη πραγματοποιείται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Στις 10 π.μ. ο υπουργός θα συναντηθεί με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, καθώς και της Δασικής Υπηρεσίας.
Στις 12.30 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Πάτρα.
Στις 13.30 θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας, ενώ στις 17.00 θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος. Μία ώρα αργότερα θα έχει συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ, Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, καθώς και τη διοίκηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Η επίσκεψη του κ. Σταθάκη θα ολοκληρωθεί με την πολιτική ομιλία που θα κάνει στην ανοιχτή εκδήλωση για τα «Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ», η οποία θα γίνει στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.