Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Διάβημα Γ. Βαρεμένου για το πρώην κτήριο της Εφορίας Ναυπάκτου

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος επικοινώνησε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) Γιώργο Τερζάκη και συζήτησε μαζί του τα νομικά και διαδικαστικά προβλήματα που προέκυψαν μετά την υπαγωγή του πρώην κτηρίου της Εφορίας Ναυπάκτου στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, το λεγόμενο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.
Το κτήριο, που στέγασε στο παρελθόν την Εφορία και αργότερα τις αστυνομικές υπηρεσίες, διεκδικείται από τον Δήμο Ναυπακτίας προκειμένου να καλύψει ζωτικές ανάγκες της πόλης, κάτι που είχε συμφωνηθεί με τον τότε Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα.

Με αυτό το δεδομένο, στη διάρκεια της συζήτησης με τον κ. Τερζάκη συμφωνήθηκε να γίνει παν το δυνατόν ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια παραμένουν και το ακίνητο να μεταβιβασθεί στον Δήμο προκειμένου να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο για τις ανάγκες της πόλης και των κατοίκων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.