Thursday, March 1, 2018

Ανατροπή και… σφαλιάρα στην ΑΕΚ από την ΑΕΛ στο Κύπελλο

Κλωτσιές, σφαλιάρες, οφσάιντ, δυο δοκάρια και… ολική ανατροπή της ΑΕΛ! Βρήκε περίσσια ψυχή από το τριπλό λάθος του 0-1 και πήρε πανάξια νίκη στο 93’ (2-1) επί της ΑΕΚ σε ματς ροντέο.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιτελικού, η ΑΕΛ έσπασε το αήττητο της ΑΕΚ! Οι «βυσσινί» επικράτησαν 2-1 με ανατροπή στο AEL FC Arena και διατηρούν το ακέραιο τις ελπίδες τους για πρόκριση στον τελικό. Ο Σοτζέι Μασούντ στο 51΄ άνοιξε το σκορ για την Ενωση,  ισοφάρισε με πέναλτι ο Ναζλίδης στο 57′ και στο 90+2΄ ο Κρίζμαν έγραψε το τελικό 2-1.
Οι συνθέσεις:


ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (90+1΄ Γιοβάνοβιτς), Αγκάνοβιτς (81΄λ.τρ. Αγκάνοβιτς), Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης (86΄ Χούμπτσεφ)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ (80΄ λ.τρ. Γκάλο), Αϊντάρεβιτς, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (69΄ Κλωναρίδης)

Γιώργος Παπαδημητρόπουλος
Πηγή: politik.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.