Sunday, September 23, 2018

Ο ΠΑΣ «φρέναρε» τον Άρη


Η ομάδα των Ιωαννίνων νίκησε με 1-0 τον Άρη κι έβαλε stop στη νικηφόρα πορεία των κίτρινων
Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τον Άρη  και ο «Αίαντας» έβαλε φρένο στη νικηφόρα πορεία των κίτρινων, καθώς αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι μετά την ήττα του Άρη, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας είναι ο Ατρόμητος με δέκα βαθμούς. 


Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και τους τρεις  βαθμούς με αυτογκόλ του Δεληζήση στο 65′, καθώς η μπάλα κόντραρε στον στόπερ του Άρη μετά από σουτ του Λέο και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Ο Άρης έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στο παιχνίδι, καθώς είχαν δοκάρι με τον Γκαρσία στο 29′. Ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που είχε ο Άρης και με το αυτογκόλ του Δεληζήση κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη. Η ήττα στους Ζωσιμάδες ήταν η πρώτη για τον Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς πριν το σημερινό παιχνίδι οι κίτρινοι είχαν πετύχει τρεις νίκες.
Οι γηπεδούχοι είχαν περιορίσει αισθητά την δράση των Γκάμα και Ντιγκινί, με τον Αρη να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη των κίτρινων. Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι «εξέφραζαν» τις επιθέσεις του κυρίως με τον Ματέο Γκαρσία που ήταν ιδιαίτερα κινητικός σε όλο τον χώρο της επίθεσης, δημιουργώντας για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του. Μάλιστα ο Αργεντινός είχε και την κορυφαία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου , καθώς μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ στο 29’, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του εμβρόντητου Βελλίδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Το χρονικό σημείο αυτό ήταν και το πιο ενδιαφέρον σε όλο το α’ 45λεπτο, καθώς ο ΠΑΣ απάντησε άμεσα με δύο καλές ευκαιρίες (σουτ Βιδάλ στο 29’ και σουτ Μυστακίδη στο 30’), προτού δηλαδή ο Άρης απαντήσει ξανά με ευκαιρία στο 36’ με σουτ του Γκάμα.
Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, έστω και με πολύ δόση τύχης. Ο Λεό βρέθηκε μέσα στην περιοχή και αρκετά αριστερά, σούταρε, με τη μπάλα να κοντράρει στα πόδια του Δεληζήση και να καταλήγει στα δίχτυα του Κουέστα που δεν περίμενε φυσικά αυτή την εξέλιξη. Τέλος να τονίσουμε πως δοκάρι στο ματς είχε και ο ΠΑΣ και πιο συγκεκριμένα με τον Σκόνδρα στο 71′, σε φάση που οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν διπλασιάσει τα τέρματα τους.
Άργησε πολύ τις αλλαγές ο Ερέρα, ντεμπούτο για Κλάους
Παρά την εξέλιξη αυτή ο Ερέρα άργησε πολύ να κάνει τις αλλαγές του και συγκεκριμένα και τις τρεις μαζί(!) στο 80’ (ντεμπούτο για Μαρτίνες). Έτσι ο Αρης εξακολουθούσε να είναι ακίνδυνος επιθετικά. Αντιθέτως ο Πετράκης ως το 75’ είχε κάνει ήδη δύο, με τον Στέφανιο Αθανασιάδη να κάνει το ντεμπούτο του και να χειροκροτείται θερμά.
ΠΑΣ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιδάλ (89΄Σιόντης), Νικολιάς, Μυστακίδης (63΄Κριζμάν), Λεό (75΄Αθανασιάδης)
ΑΡΗΣ (Π. Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κολάσο, Τζανακάκης, Μπάσα (80΄Σιώπης), Ματίγια, Γκαρσία (80΄Μαρτίνες), Γκάμα, Ντιγκινί (80΄Ναζλίδης), Γιουνές

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.