Monday, September 24, 2018

Ποιός είδε τον Στάθη και δεν τον φοβήθηκε!

Σκληρή απάντηση Στάθη Ζαπρίδη στην κα Όλγα Φυταγκουρίδου για το πράσινο και την ΄΄υπόθεση Λιανάκη΄΄
Ο Εντεταλμένος σε θέματα Πρασίνου Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σιντικής, κ. Στάθης Ζαπρίδης, στην απάντηση του στην Δημοτική Σύμβουλο Σιντικής, Όλγα Φυταγκουρίδου, για τον δημόσιο απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για τα έτη 2016-17, στη Μαθητική Εστία Κάτω Ποροΐων, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, μεταξύ άλλων ανέφερε:


 «θέλω να πω κάποια πράγματα για να ξέρει ο κόσμος για την κα Φυταγκουρίδου.
Είπε για το πράσινο, τέσσερα χρόνια στην προηγουμένη δημοτική αρχή, δεν μπορεί να κατηγορεί την καινούργια δημοτική αρχή, όταν ούτε καν είχαν εργολάβο και τα χόρτα, δεν τα έκοψαν ποτέ. Και ένα δεύτερο, μιλάει για τα τέλη που βάλαμε στους δημότες, όταν αυτοί ήταν δημοτική αρχή και ο Λιανάκης πείρε τα 900.000 ευρώ και κοιμηθήκαν, εκείνα τα 900.000 χιλιάρικα ήταν των δημοτών και δεν έκαναν τίποτα, και λέει για μας, για τα τέλη που βάλαμε και θα επιστρέψουν πάλι τα λεφτά στους δημότες, αυτοί τι έκαναν 4 χρόνια και ειδικά στο θέμα του Λιανάκη κοιμηθήκαν και ρίχνει τώρα τα βάρη σε μας, αν είναι δυνατόν, αυτά.»
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Γραφίδας:
Ποιός είδε τον Στάθη και δεν τον φοβήθηκε! 21.9.2018 https://youtu.be/-NHFIDQEWew


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.