Friday, September 28, 2018

ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΤΙΔΕΙΟ ΓΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ


ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ( 28/09/2018)
Το Παλλατίδειο Γενικό Λύκειο Σιδηροκάστρου, δυν.του υπ. αρ. 154360/Δ5/18-9-2018 έγγραφο του ΥΠΠΕΘ, διοργάνωσε τις προβλεπόμενες αθλητικές και κινητικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού που εναρμονίσθηκε με την ευρωπαϊκή ημέρα αθλητισμού. 


Πιο συγκεκριμένα, στις 08.40 εκφωνήθηκε ομιλία με την ταυτόχρονη προβολή βίντεο από το αγώνισμα του μαραθωνίου και ακολούθησε συζήτηση, ανατροφοδότηση και γόνιμος προβληματισμός για τη σημασία του υγιεινού τρόπου ζωής, της άθλησης και της αποβολής της υποκινητικότητας. Συμμετείχαν η καθηγήτρια της Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας και οι καλεσμένοι αθλητές μαραθωνοδρόμοι, κ.κ. Γ. Σίκαλος και Σ. Τενεκετζής. Στη συνέχεια, διοργανώθηκαν αγώνες πετοσφαίρισης στον αύλειο χώρο του Σχολείου.
Η καθολική συμμετοχή, το πνεύμα συνεργατικότητας  και η αγαστή σύμπνοια μαθητών και εκπαιδευτικών στη διεξαγωγή των παραπάνω δράσεων κατέδειξαν την επιτυχία της όλης εκδήλωσης.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.