Thursday, September 27, 2018

ΣΚΑΝΔΑΛΟ FOLLI FOLLIE: ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ελληνικών συμφερόντων εταιρεία Folli Follie και εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το μέλλον των χιλιάδων οικογενειών που εργάζονται σ’ αυτήν.


Η περίπτωση της Folli Follie δεν είναι μια απάτη που έγινε ξαφνικά το 2017. Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την παραποίηση οικονομικών στοιχείων της ασιατικής θυγατρικής της Folli Follie, προκύπτει χωρίς αμφιβολία ότι πρόκειται για μια παλιά απάτη, με χρονική διάρκεια μεγαλύτερη της μιας χρήσης.
Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα και πλέον ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει ποια θα είναι η εξέλιξη, αλλά μάλλον δεν θα είναι καλή για την εταιρία και τους εργαζόμενους. Η πολιτεία έχει χρέος όχι μόνο να αποκαλύψει το μέγεθος της απάτης και να αποδώσει τις εκ του νόμου προβλεπόμενες ευθύνες εκεί που αναλογούν, αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να διασφαλίσει και τις θέσεις εργασίας των χιλιάδων εργαζομένων της Folli Follie, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που «διασφάλισε» τα υπογράφοντα τις οικονομικές καταστάσεις του 2017 πρόσωπα…
Τα «μαγειρέματα» και τις απάτες μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, με την ανοχή ή την εμπλοκή και κρατικών παραγόντων, δεν θα τα πληρώνουν μια ζωή οι εργαζόμενοι.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.