Friday, September 28, 2018

Βόμβα: Η νέα υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Κερκίνης! (Φωτό)

Υποψήφιος για την προεδρία της τοπικής Κοινότητας Κερκίνης του δήμου Σιντικής, ο Χρήστος Ανδρεάδης, ανακοίνωσε δημοσίως την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

Νέα υποψηφιότητα στην Τοπική Κοινότητα Κερκίνης, ο Χρήστος Ανδρεάδης από το Μοναστηράκι θα διεκδικήσει  την προεδρία στην Κοινότητα Κερκίνης με υποψήφιους που τον στηρίζουν τους: Γιάννη Μπάμπη, Ιωάννη Ασλανίδη και την οικογένεια Τσελεμπή από Κερκίνη.



Ο υποψήφιος πρόεδρος, για την Κοινότητα Κερκίνης, κ. Χρήστος Ανδρεάδης, με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Φώτη Δομουχτσίδη, με τον τ. Αντιδήμαρχο Κερκίνης, κύριο Στάθη Ζαπρίδη, ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα που θα είναι με τον Φώτη Δομουχτσίδη, όλα αυτά έγιναν κατόπιν επίμονων ερωτήσεων του υποψήφιου προέδρου του Δ.Δ. Κάτω Πορροΐων Πατσατζή Χρήστου εκ Σιδηροχωρίου ο οποίος και αυτός μέχρι σήμερα στήριζε τον Φώτη Δομουχτσίδη, στο καφέ της Χαρούλας στην Κερκινη.











Είναι χαρούμενοι γιατί δίνουν λύσεις στα προβλήματα του τόπου

Με την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερκίνης κα Δήμητρα Μάρκου



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.