Tuesday, September 25, 2018

Συνάντηση με την έφηβη παλαιστίνια αγωνίστρια Αχέντ Ταμίμι


Οι Νάντια Βαλαβάνη, Κώστας Ήσυχος και Αλέξανδρος Μαραγκάκης είχαν χθες   σύντομη συνάντηση στην κατοικία του πρέσβη της Παλαιστίνης με  την παλαιστίνια αγωνίστρια Αχέντ Ταμίμι, σύμβολο του αγώνα του παλαιστινιακού λαού στο κρίσιμο σημείο καμπής που βρίσκεται σήμερα η πάλη για μια ελεύθερη Παλαιστίνη.


Οι τρεις εξέφρασαν στη νεαρή αγωνίστρια, που συνελήφθη σε ηλικία 16 ετών και γιόρτασε πρόσφατα στη φυλακή τα 17α γενέθλια της, την αμέριστη συμπαράσταση τους, προσωπική και συλλογική, στους παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους  και στην πάλη του  παλαιστινιακού  λαού για αυτοδιάθεση και δικαιοσύνη.

Η Νάντια Βαλαβάνη  την ενημέρωσε ειδικότερα  ότι την ημέρα της απελευθέρωσης της από τις ισραηλινές φυλακές στα Κατεχόμενα, την Κυριακή 29/07/2018, στη Βηρυτό κατά το άνοιγμα του 4ου  Διεθνούς Φόρουμ για Δικαιοσύνη στην Παλαιστίνη, οι 500 συμμετέχοντες αποφάσισαν ομόφωνα να δώσουν στο  4ου  Διεθνές Φόρουμ το όνομα της Αχέντ Ταμίμι.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.