Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΦΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Του Χρήστου Κατσαρού
Καταπέλτης έναντι της Δημοτικής Αρχής Σιντικής στάθηκε η χθεσινή ομιλία αλλά και η σημερινή ανάρτηση του Σωτήρη Αβράμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με την κατάσταση των Λουτρών Σιδηροκάστρου ένα χρόνο μετά την καταστροφική πυρκαϊά που ξέσπασε εκεί. Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές για ένα σημείο τουριστικού ενδιαφέροντος που προσελκύει τόσο τον εγχώριο τουρισμό όσο και ομάδες τουριστών από όλο τον κόσμο. Η δικαιολογία του Δημάρχου για την ιδιαιτερότητα των πεύκων για τα οποία το Δασαρχείο δεν δίνει άδεια κοπής είναι αίολη καθώς αυτό θα μπορούσε να έχει βάση αν επρόκειτο για ζωντανή βλάστηση ενώ η περίπτωση των Λουτρών είναι τελείως διαφορετική αφού τα δεντρα έχουν καεί ολοσχερώς και δεν αποτελούν πνεύμονα για το φυσικό περιβάλλον, αλλά αντίθετα εμποδίζουν την καθαριότητα του χώρου με αποτέλεσμα να αποτελούν και εστία κινδύνου σε μία ενδεχόμενη νέα πυρκαϊά. Όπως τόνισε ο κος Αβράμης στην ομιλία του αλλά και η σημερινή ανάρτηση του : «ΛΟΥΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ !!!
Πριν ένα χρόνο εκδηλώθηκε πυρκαιά στον χώρο των λουτρών Σιδηροκάστρου ! Η δημοτική αρχή μας διαβεβαίωνε ότι άμεσα θα αποκατασταθούν οι ζημίες !!! Η κατάσταση ΣΗΜΕΡΑ εξακολουθεί να είναι τραγική, να δυσφημίζει τον τόπο μας και να απωθεί τους πιθανούς επισκέπτες !!! Αντί αυτού ψελίζει ότι το δασαρχείο δεν δίνει άδεια κοπής των δένρων λογω "της ιδιαιτερότητας των πεύκων¨" Είναι έτσι άραγε ...... Και σε τι τέλος πάντων εμποδίζει η κοπή των δέντρων την καθαριότητα του χώρου !!! Είναι εικόνα αυτή που αρμόζει στην ¨"ναυαρχίδα" του τουρισμού του δήμου μας !!!!!!»
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Γραφίδας:

Ο Οικονομολόγος, Λογιστής-Φοροτεχνικός κ. Σωτήρης Αβράμης, στην τοποθέτηση του για τον δημόσιο απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για τα έτη 2016-17, στη Μαθητική Εστία Κάτω Ποροΐων, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, μεταξύ άλλων ανέφερε:
Τοποθέτηση Σωτήρη Αβράμη στον απολογισμό πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής για τα έτη 2016-17 https://youtu.be/B3Mo1bNq_Gs


Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από τον ίδιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.