Sunday, September 23, 2018

ΑΕΚ: Χωρίς Άλεφ στην Τούμπα


Ο νεαρός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα στην Τούμπα
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή τον ΠΑΟΚ και ο τεχνικός της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Άλεφ, λόγω τραυματισμού.  Ο νεαρός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στην διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και δεν βρίσκεται στην αποστολή των κιτρινόμαυρων.


Αντίθετα θέση στην 20μελη αποστολή πήρε ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και ίσως μάλιστα να είναι και στον πάγκο, ως μια επιπλέον λύση για το κέντρο. Εκεί όπου ως εναλλακτική για το αυριανό ματς λογίζεται και ο Ούρος Τσόσιτς μιας και απουσιάζει από την αποστολή το όνομα του Έρικ Μοράν.
Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Λιβάια, Γιακουμάκης.

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.