Sunday, September 30, 2018

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Η ΚΑ ΟΛΓΑ ΦΥΤΑΓΚΟΥΡΙΔΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ.
Του Χρήστου Κατσαρού
Την υποψηφιότητά της για τον δημαρχιακό θώκο της Σιντικής ανακοίνωσε σήμερα η δημοτική σύμβουλος κα Όλγα Φυταγκουρίδου σε μία κατάμεστη αίθουσα γνωστού χώρου στο Σιδηρόκαστρο ενώπιον ενός ενθουσιώδους κοινού που άκουσε προσεκτικά όλη την ομιλία της υποψηφίας Δημάρχου, αφού αρχικά κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου πυροσβέστη, Σάββα Σάββαρη.
Στη συνέχεια η κυρία Φυταγκουρίδου τόνισε πως η απόφασή της να διεκδικήσει τον Δήμο Σιντικής δεν προέκυψε αβασάνιστα, αλλά υπήρξε προϊόν έντονης περισυλλογής. Σε ό,τι αφορά της συνέπειες της κρίσης η κα Φυταγκουρίδου υποστήριξε ότι ενώ κανείς δεν μπορεί να τις αρνηθεί ή να τις αγνοήσει, ωστόσο κάποιοι την χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για να καλύψουν την αδράνεια που επέδειξαν σε ζητήματα του Δήμου.
Καταπέλτης επίσης στάθηκε και στην κριτική της απέναντι στην παρούσα δημοτική αρχή και δήλωσε ότι τα πολυδιαφημιζόμενα 20 βήματα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ έμειναν μόνο κούφια λόγια χωρίς να υλοποιηθεί κανένα ουσιαστικό έργο
Αντίθετα, όπως είπε, ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ θα δώσουν νέα πνοή στο Δήμο Σιντικής και ανέλυσε τους πέντε βασικούς άξονες του συνδυασμού της: 1.διαφανής και αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου 2.ενεργός συμμετοχή των πολιτών στα κοινά με δυνατότητα ελέγχου της δημοτικής αρχής 3. κοινωνική αρωγή και αλληλεγγύη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων 4.ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητα κα έμφαση στην ανάπτυξη 5. προστασία του περιβάλλοντος καθώς και περαιτέρω αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με σεβασμό στη χλωρίδα και την πανίδα του Δήμου Σιντικής.
Η κυρία Φυταγκουρίδου, δασκάλα στο επάγγελμα, δηλώνει περήφανη για το επαγγελμά της καθώς και για το γεγονός ότι είναι η πρώτη γυναίκα υποψήφια δήμαρχος στη Σιντική. Ζητάει επίσης ενότητα και υποστηρίζει πως στο λόγο της και στις πράξεις της δεν έχουν καμία θέση οι διχαστικές νοοτροπίες και τακτικές.
Εμείς από την πλευρά μας της ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα της και ελπίζουμε ότι δεν θα διαψεύσει τις ελπίδες των ψηφοφόρων της από όποια θέση κι αν βρεθεί.


Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής
Ταχ. Δ/νση: Λιβαδιά Σιντικής Σερρών, Τ.Κ. 62055
Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 6945488779

E-mailxrhstos_katsaros@yahoo.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.