Thursday, November 15, 2018

Η ΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και στην 1η Στρατιά


Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, συνοδευόμενη από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), στην πόλη της Λάρισας. Η ΥΦΕΘΑ, ενημερώθηκε επί των δραστηριοτήτων του ΑΤΑ και του Εθνικού Κέντρου Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ).


Στην συνέχεια, η ΥΦΕΘΑ, συνοδευόμενη από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, μετέβη στο Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς. Ακολούθησε παρουσίαση του επιτελείου της 1ης Στρατιάς και επίσκεψη στο Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ). Ακολούθως, η κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά επισκέφθηκε τον Βρεφονηπιακό σταθμό της Λάρισας και το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΓΣΝΛ) , όπου ενημερώθηκε επί των ζητημάτων του 404 ΓΣΝΛ.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της, η ΥΦΕΘΑ διαπίστωσε τον υψηλό επαγγελματισμό και την άριστη κατάρτιση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετούν στην Λάρισα.
Χαιρετισμός της ΥΦΕΘΑ στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας ΑΤΑ: 
"Κάτω από την εμπειρία, το ήθος, το θάρρος, την κατάρτιση και τον επαγγελματισμό σας ασκούνται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, ενώ αφήνετε τα αποτυπώματα σας στον χερσαίο και εναέριο χώρο.
Από την πλευρά μας, ως Πολιτεία, αναγνωρίζουμε και τιμούμε τη συνεισφορά σας αυτή και εργαζόμαστε για την καλύτερη υποστήριξη των υπηρεσιακών αναγκών και απαιτήσεων της εκπλήρωσης του έργου σας.
Ενός έργου που διασφαλίζει την αεράμυνα της χώρας και εξασφαλίζει τις επιχειρήσεις, υποστηρίζοντας τους άλλους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σε εσάς που εργάζεστε και πολεμάτε μέρα και νύχτα στον αέρα και στο έδαφος,
δεν έχω παρά να πω ως Υφυπουργός Άμυνας, ένα μεγάλο Ευχαριστώ, εκ μέρους όλων των Ελλήνων."







Χαιρετισμός της ΥΦΕΘΑ στην 1η Στρατιά:
"Εδώ και χρόνια και πριν αναλάβω τα καθήκοντα της Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, είμαι γνώστης του έργου σας καθώς και των μεγάλων και σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε στην εκτέλεση του καθήκοντός σας, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Γνωρίζω  τον καθημερινό σας αγώνα για  να κρατήσετε ψηλά τους πυλώνες ισχύος του Στρατού μας.
Εργαζόμαστε όχι μόνο προς την κατεύθυνση επαύξησης της στρατιωτικής ισχύος μας, αλλά και με δράσεις υπέρ του προσωπικού, όπως οι στρατιωτικές οικίες (ΣΟΑ), οι νοσοκομειακές υποδομές, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και γενικότερα η μέριμνα υπέρ των οικογενειών σας.
Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο, την επαγγελματική πρόοδο και την προσφορά σας στις Ένοπλες Δυνάμεις, και κρατήστε ψηλά τις σημαίες των Σχηματισμών και του Έθνους μας.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.