Friday, November 2, 2018

10ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων: «Καλοσώρισμα του χειμώνα» στο Αχλαδοχώρι



Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυδοχωρίου σας προσκαλεί στο 10ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων που θα πραγματοποιήθει στο γήπεδο Αχλαδοχωρίου στις 12 το μεσημέρι.
Στόχος του επιτυχημένου θεσμού είναι να θαυμάσετε την υπέροχη φυσική ομορφιά, να γνωρίσετε και να προμηθευτείτε τα τοπικά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή Καρυδοχωρίου, Αχλαδοχωρίου, Φαιάς Πέτρας και Καπνοφύτου.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν θα λείψει η παροδοσιακή φασολάδα μαζί με το ζυμωτό ψωμί, ψημένο σε ξυλόφουρνο, που θα μοιράσουν δωρεάν οι εθελοντές του συλλόγου, ενώ θα υπάρχει μαγκάλι για όσους επιθυμούν κρεατικά της ώρας, κρασί και τσίπουρο. Όλα αυτά με τη συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής και χορούς από τους Συλλόγους Μ.Π Αχλαδοχωρίου, Παφραίων Σιντικής και Μικρασιατών Αγίου Ιωάννη Σερρών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβει χώρα θεατρικό δρώμενο του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης, οι μικροί μας επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που θα τους ετοιμάσει το ΚΔΑΠ Σιδηροκάστρου.

Φωτογραφίες από το 9ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων 2017:












No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.