Sunday, November 4, 2018

Επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Σιντικής κας Όλγας Φυταγκουρίδου, στο 10ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων στο Αχλαδοχώρι (Εικόνες)

Επίσκεψη στο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων: «Καλοσώρισμα του χειμώνα» στο Αχλαδοχώρι, που διοργάνωσε ο ΄΄Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυδοχωρίου΄΄ στο γήπεδο Αχλαδοχωρίου με τα τοπικά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή Καρυδοχωρίου, Αχλαδοχωρίου, Φαιάς Πέτρας και Καπνοφύτου, πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Σιντικής κα Όλγα Φυταγκουρίδου.
Στο πρωτότυπο αυτό 10ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων: «Καλοσώρισμα του χειμώνα» στο Αχλαδοχώρι και παράλληλων εκδηλώσεων που κέρδισε και φέτος την προτίμηση του ελληνικού κοινού, περισσότεροι από 30 τοπικοί μικροί παραγωγοί παρουσίασαν 50 μοναδικά προϊόντα και γεύσεις από την ελληνική γη.
Στη διάρκεια της επίσκεψής της , μαζί με τοπικούς φίλους του συνδυασμού της, περιηγήθηκαν στα περίπτερα της έκθεσης, δοκίμασαν ξεχωριστές γεύσεις, συνομίλησαν με τους παραγωγούς αλλά και τους επισκέπτες της έκθεσης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και την συμπάθεια πολλών.
Επίσκεψη της υπ. Δημάρχου κ.  Όλγας Φυταγκουρίδου, στο 10ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων στο Αχλαδοχώρι


Φωτογραφίες από το 10ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων 2018:
























































































































No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.