Sunday, November 11, 2018

Προμαχώνας: Άνοιξαν τα σύνορα – Πολύωρη ταλαιπωρία για τους οδηγούς


Εγκλωβισμένοι για περίπου επτά ώρες έμειναν οδηγοί αυτοκινήτων και φορτηγών την Κυριακή στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα

Φωτογραφία αρχείου

Εγκλωβισμένοι για περίπου επτά ώρες έμειναν οδηγοί αυτοκινήτων και φορτηγών την Κυριακή στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα.
Βούλγαροι πολίτες πραγματοποίησαν διαμαρτυρία κατά των υψηλών τιμών των καυσίμων στη χώρα και απέκλεισαν την κυκλοφορία σε κύριους οδικούς άξονες, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στην κυκλοφορία και προς την Ελλάδα.


Όπως αναφέρει το voria.gr, πλήθος αυτοκινήτων παρέμειναν από τις 2 το μεσημέρι τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο προς Βουλγαρία, αδυνατώντας να περάσουν από την άλλη πλευρά.
Λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής, μετά από διαπραγματεύσεις, οι διαμαρτυρόμενοι από την πλευρά της Βουλγαρίας αποχώρησαν και άνοιξε ο δρόμος στον Προμαχώνα.
Σταδιακά αναμένεται να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία, καθώς ήταν μεγάλος ο αριθμός των οχημάτων που ήταν εγκλωβισμένος στον Προμαχώνα.
Στη Σόφια, χίλιοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά από την έδρα της κυβέρνησης, φωνάζοντας «Παραίτηση» και «Παλιάνθρωποι». Έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης μπλοκάροντας την κυκλοφορία σε πολλούς σημαντικούς οδικούς κόμβους.
Συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς σημειώθηκαν στο Μπουργκάς, στη Μαύρη Θάλασσα, όπου ουρές δέκα χιλιομέτρων σχηματίσθηκαν στις εισόδους της πόλης που είχαν αποκλειστεί από τα αυτοκίνητα των διαδηλωτών, μετέδωσε ο δημόσιος ραδιοσταθμός BNR.

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.