Monday, November 12, 2018

Απόφαση Συντονιστικού ΡΑΠ, Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη


Η ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη μετά από εξαντλητική διαβούλευση δηλώνει έτοιμη και αποφασισμένη να δώσει για άλλη μια φορά τη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο της Πάτρας στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Γιώργου Ρώρου ως υποψήφιου Δημάρχου.


Είναι γεγονός, ότι στη μάχη αυτή δεν είμαστε μόνοι. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, και συνεχίζουμε να το πράττουμε, για να πείσουμε και άλλες δημοτικές παρατάξεις, αυτοδιοικητικές δυνάμεις και ενεργούς πολίτες ότι τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα της πόλης μας απαιτούν συστράτευση, συζήτηση επί ίσοις όροις και σύνθεση απόψεων και δυνάμεων. Με την υιοθέτηση της απλής αναλογικής και την εφαρμογή του Κλεισθένη Ι αυτή η σύνθεση θα γίνει απαίτηση όχι μόνο της προεκλογικής διαδικασίας αλλά προϋπόθεση μιας αποτελεσματικής διακυβέρνησης για ολόκληρη τη δημαρχιακή περίοδο.
Η Πάτρα μετά την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Αθηνών, την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου, την έλευση του τρένου και τη σύνδεσή του με το νέο λιμάνι, το νερό από το φράγμα Πείρου-Παραπείρου, του παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες και την αναμενόμενη έλευση του φυσικού αερίου έχει πλέον δυνατότητες για δίκαιη ανάπτυξη προς όφελος όλων των συμπολιτών μας.
Η δρόμοι πλέον ανοίγονται και στο χέρι των Πατρινών βρίσκεται πια η απόφαση για το ποιοί είναι αυτοί που με συνεργασίες και διαβούλευση με όλους τις συμπολίτες μας θα βάλουν τις βάσεις για την Πάτρα της δεκαετίας του 20 και του 30, την Πάτρα που θα κρατάει κοντά της τα παιδιά της, την Πάτρα της εργασίας και όχι της ανεργίας, την Πάτρα του πολιτισμού και όχι της υποκουλτούρας, την πόλη που μας αξίζει και στερηθήκαμε.
Είμαστε βέβαιοι, ότι οι δρόμοι που ανοίγουμε απελευθερώνουν δυναμικές που θα σπρώξουν την Πάτρα στους δρόμους της δίκαιης ανάπτυξης και της ισότιμης, σε σχέση με τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, παρουσίας της Πάτρας στις εξελίξεις της εποχής μας.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.