Thursday, November 15, 2018

Σκάει και νέα «βόμβα»: Υποψηφιότητα Ιωάννη Χατζηπάντου στον δήμο Σιντικής;

Φωτιά παίρνει το πολιτικό παρασκήνιο λίγο πριν ξεκινήσει η επίσημη προεκλογική κούρσα για τον δημαρχιακό θώκο στην Σιντική για τις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Ένα όνομα από τα παλιά έρχεται να μπει σφήνα στους σχεδιασμούς προσώπων και επιτελείων στην Σιντική. Αυτό του πρώην δήμαρχου Ροδοπόλεως της ΝΔ Ιωαννη Χατζηπάντου ο οποίος από τον καιρό που δεν κατάφερε να κερδίσει τον δημαρχιακό θώκο του πρώτου Καποδιστριακού δήμου Κερκίνης έχει αποσυρθεί από το πολιτικό προσκήνιο.
Σύμφωνα με ασφαλείς  πληροφορίες ο ΝΔς προ 20ετιας δήμαρχος Ροδόπολης, δέχεται πολλές εισηγήσεις από φίλους και ψηφοφόρους να διεκδικήσει την εκλογή του στον δήμο Σιντικής και το σκέφτεται σοβαρά.
Μόνο που η μεγάλη έκπληξη δεν είναι η πιθανή επιστροφή Χατζηπάντου αλλά το ότι αν θα κατέβει, θα κατέβει ως ανεξάρτητος και όχι με το χρίσμα του πρώην κόμματός του! Και μόνο αυτό αρκεί για να ανακατέψει πάρα πολύ την…«τράπουλα» των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Σιντικής.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.