Monday, November 19, 2018

Περίπατος… στο Παγγαίο!


Πηγή φωτογραφίας: Ανεξάρτητος
Περίπατος… στο Παγγαίο!
Παγγαίο – Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 37-85

Την 7η σερί νίκη του πέτυχε ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι, επικρατώντας αυτή τη φορά με σκορ 37-85 απέναντι στην ομάδα του Παγγαίου, συνεχίζοντας μόνος από τη  θέση του «οδηγού» στο φετινό Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

            
            Τα «λιοντάρια» από την πρώτη περίοδο πήραν «κεφάλι» στο σκορ (9-19) και, ουσιαστικά στο ημίχρονο είχαν ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα (13-46). Το τελικό σκορ (37-85) απλά επιβεβαίωσε τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.
           Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των «κόκκινων» Φώτης Κοκολιός δήλωσε: «Ο σημερινός αγώνας όπως φανερώνει και το τελικό σκορ δεν επιδέχεται κριτική. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων ήταν εμφανής.  Στη δική μας ομάδα προσπαθήσαμε να τηρήσουμε για ακόμη μία φορά το fair play δυναμικότητας, δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους εφήβους
Δεκάλεπτα: 9-19, 13-46 (ημ.), 21-65, 37-85
Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Πεχλιβάνης 25 (5), Γκουτίδης, Γεωργιανός 6 (1), Αποστολίδης 2, Τράκας 15 (2), Καρασαββίδης 13 (1), Χατζηστεφάνου 7 (1), Σταματόπουλος 6, Παρχαρίδης 6 (2), Πεχλιβάνος 5.

M.V.P: Πεχλιβάνης Κώστας

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.