Saturday, November 10, 2018

S O S γ ι ά την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!


Δρος Γλυκού- Φωτεινιά , Πολιτευτού Β' Αθηνών ΝΔ

Η Ελλάδα μας - μεταξυ άλλων- έχει μετατραπεί σε ενα " ξέφραγο αμπέλι " εισαγόμενων " λάθρο-εισβολέων " , " Ρουβίκωνων " ,αλλά και παντός είδους εγχώριων και μη συμμοριτών - τρομοκρατών !
Δεν αντέχω να βλέπω, και να ακούω όλους αυτούς ,τους " εθνικά επικίνδυνους" , να " ασχημονούν" τόσο προκλητικά και να δρουν έτσι ανθελληνικά εις βάρος της ταλαίπωρης Πατρίδας μας !


Ήρθε πλέον η ώρα ,που όλοι αυτοί ,που - με την ψήφο του λαού ,την οποία υφήρπαξαν με τόσο δόλιο τροπο , ( αλλά και με την αποχή τεράστιου μέρους του εκλογικού σώματος ) - ευρίσκονται αυτη την στιγμή στην εξουσία και επιμένουν να ειναι " γαντζωμένοι στις καρέκλες τους " ,να παρουν την " άγουσαν προς άλλες χώρες " , μιας - και συν τοις άλλοις - " υποθάλπουν " κυριολεκτικά καθε αδίστακτο τρομοκράτη ( όρα Κουφοντίνας , στον οποίο δίνουν άδειες εξόδου συνεχώς λες και είναι κανένας " αδειούχος" υπάλληλος,που τις δικαιούται ) ....
Δεν αντέχω να βλέπω εθνοπροδότες ,που συνεργούν στο να " παζαρεύεται με το έτσι θέλω " ( ! ) το όνομα της Μακεδονίας μας ,αλλά και να συνυπογράφουν επονείδιστες συμφωνίες σαν αυτή των " Πρεσπών" ( άνευ της θελήσεως του Ελληνικού Λαού ! ) ,χωρίς να κάνουν " χαρακίρι " οι ίδιοι !
Δεν διανοούμαι ότι μπορεί να υπάρχουν άτομα , που τα κρατούν ακόμα στο κόμμα τους και δεν τα αποπέμπουν , αν και εκφράζουν την άποψη οτι ο ΝεοΗρωάς μας της Β.Ηπειρου, Κωνσταντίνος Κατσίφας , είχε δήθεν " ψυχικές διαταραχές " ,επειδή ετόλμησε να σηκώσει υπερήφανα - στην Πατρίδα του - την Γαλανόλευκη ,την επέτειο μαλιστα της 28ης Οκτωβριου !
Δεν είμαι " ρατσίστρια" ,ούτε "Ακροδεξιά " ,αλλά δεν ανέχομαι - ως " συνειδητοποιημένη Ελληνίδα " και " ταγμένη " υπεράνω όλων στην Πατριδα μας - όλα αυτά ,αλλά και τόσα και τόσα άλλα τους !
....Ειναι αδιανόητο ,ολέθριο και αληθινά επικίνδυνο για την Πατρίδα μας να τους έχουμε σχεδόν επί 4 έτη στην εξουσία ! Δεν παει άλλο !!!
Να ειναι σίγουροι ότι δεν θα μακροημερεύσουν ,όμως !
Σύντομα θα μιλήσει διά της ψήφου του ο Κυρίαρχος Ελληνικός Λαός !
Και αυτή την φορά ,θα ενεργήσει ( μεταφορικώς ) ,ως καταπέλτης " για τους διώκτες του και όλους αυτούς τους εθνικούς μειοδότες !

Δρ . Κατερίνα Γλυκού - Φωτεινιά , Πολιτευτής Β' Αθηνών ΝΔ, 3η επιλαχ. Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα των Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής με την ΝΔ ( 2014 ) τ. Πρόεδρος 3 Νομικών Προσώπων και εκλεγμένη Δημοτική Συμβουλος στον Δήμο Ηλιουπόλεως ( 2007-2010 )

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.