Thursday, June 4, 2020

Σύσκεψη της ΚΟΒ Σερρών του ΚΚΕ για την νέα οικονομική κρίση, πανδημία και Ελληνοτουρκικά

Πραγματοποιήθηκε Σύσκεψη που οργάνωσε η ΚΟΒ Πόλης Σερρών του ΚΚΕ την Τετάρτη 3/6/2020 με θέμα «Τα καθήκοντα και η δράση των κομμουνιστών στις συνθήκες της νέας οικονομικής κρίσης του καπιταλισμού» Στη σύσκεψη που παρακολούθησαν πολλοί φίλοι και οπαδοί του κόμματος αναφέρθηκε από τον εισηγητή Γιάννη Χουβαρδά ότι η νέα οικονομική κρίση δεν είναι αποτέλεσμα της πανδημίας και της καραντίνας αλλά κρίση υπερσυσσώρευσης κεφαλαίων που γεννά το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα.  Όπως και την προηγούμενη κρίση, κυβέρνηση, ΕΕ,  και αντιπολίτευση, εκτός από το ΚΚΕ, θέλουν να την φορτώσουν πάλι στις πλάτες του λαού και να ενισχύσουν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Ο λαός έχει αποκτήσει πείρα και με την εμπειρία του μπορεί και πρέπει να οργανώσει την πάλη και τον αγώνα μέσα από τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς ώστε να μην πληρώσει πάλι ο ίδιος τις χασούρες των αφεντικών του.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στα ελληνοτουρκικά και τη θέση του κόμματος για αποδέσμευση από τις λυκοσυμαχίες του ΝΑΤΟ, της ΕΕ που υπονομεύουν την εθνική μας ακεραιότητα και τον πλούτο της χώρας για χάρη του κεφαλαίων των χωρών και όχι προς όφελος των λαών της περιοχής.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.