Wednesday, April 1, 2015

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη με τον Ευρωβουλευτή του Κ.Κ.Ε. Σωτήρη Ζαριανόπουλο (1/4/2015)

Τον Ευρωβουλευτή του Κ.Κ.Ε. Σωτήρη Ζαριανόπουλο υποδέχτηκε στο γραφείο του το πρωί της Τετάρτης 1-4-2015 ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών. Ο Σ. Ζαριανόπουλος επισκέφτηκε
τον Γιάννη Μωυσιάδη στο πλαίσιο της αυτοψίας που διενεργεί στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.
Ο Γιάννης Μωυσιάδης ενημέρωσε εκτενώς τον κ. Ζαριανόπουλο για τα προβλήματα που έχουν προκληθεί σε αγροτικές εκτάσεις του νομού από τα πλημμυρικά φαινόμενα καθώς και για όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει από την πλευρά της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση της δυσμενούς κατάστασης. ...

Παράλληλα ο Ευρωβουλευτής του Κ.Κ.Ε. θέλησε να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχαν την Τρίτη 31.03.2015 ο Περιφερειάρχης Κ. Μ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης, η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, βουλευτές και δήμαρχοι του νομού με τους αναπληρωτές Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Υποδομών, Βαγγέλη Αποστόλου και Χρήστο Σπίρτζη αντίστοιχα. «Ελπίζαμε πως θα υπήρχαν πιο σαφείς δεσμεύσεις από τους δύο Υπουργούς απέναντι σ’ έναν νομό που έχει πληγεί σε τόσο μεγάλο βαθμό» δήλωσε μεταξύ άλλων στον Ευρωβουλευτή ο Αντιπεριφερειάρχης.
Από την πλευρά του ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος δήλωσε πως το Κ.Κ.Ε έχει καταθέσει ερωτήσεις τόσο στη Ελληνική Βουλή όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις πλημμύρες στις Σέρρες και πως θα συνεχιστούν οι προσπάθειες του κόμματος προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης των πληγεισών περιοχών.

Τέλος, επί τάπητος ετέθη και το θέμα του εργοστασίου ζάχαρης των Σερρών με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον κ. Ζαριανόπουλο να κάνουν μια αναλυτική συζήτηση σχετικά με το μέλλον της τευτλοκαλλιέργειας.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.