Monday, April 25, 2016

Συνελήφθη 59χρονος σε περιοχή των Σερρών για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών

Απέκρυψε σε πινακίδα σήμανσης στην Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα 2 συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός ατόμου, τη στιγμή που απέκρυπτε σε σημείο της Εθνικής Οδού Σερρών – Προμαχώνα, δύο συσκευασίες με ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Πρόκειται για έναν 59χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, προχθές (21-04-2016) το μεσημέρι, ο 59χρονος, επιβαίνοντας σε όχημα ιδιοκτησίας του, προσέγγισε σημείο στην Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα και απέκρυψε σε πινακίδα χιλιομετρικής σήμανσης, 2 συσκευασίες που περιείχαν 318 γραμμάρια ηρωίνης και 414 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, ο 59χρονος μετέφερε τα ναρκωτικά από τη Βουλγαρία, με σκοπό να τα παραλάβουν άλλοι συνεργοί του.
Το όχημα με το οποίο μετέφερε ο 59χρονος τα ναρκωτικά, καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.