Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Σταμπουλή: Απάντηση στην ανακοίνωση του κου Τζελέπη για την ΕΒΖ

H παρούσα κυβέρνηση έχει διακηρύξει επανειλημμένα τη βούλησή της για τη συνέχιση της λειτουργίας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, παρόλο που την παρέλαβε υπό εκκαθάριση.  Έχει στηρίξει τη χρηματοδότηση της ΕΒΖ, ακόμα και στο όριο του αποδεκτού   από τους ευρωπαϊκούς κανόνες και συνεχίζει να ερευνά κάθε πιθανή πηγή χρηματοδότησης.

Γνώμονας παραμένει η διασφάλιση των συμφερόντων των Ελλήνων τευτλοπαραγωγών και η ανάπτυξη των θέσεων απασχόλησης στη βιομηχανία. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα η συνάντηση της νέας διοίκησης της ΕΒΖ με την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, από την οποία δεν ανακοινώθηκαν οριστικές αποφάσεις. Αντίστοιχοι θα είναι και οι στόχοι της συνάντησης με τον Υπουργό στις 10 Μαΐου, στην οποία καλό είναι να παραβρεθεί όποιος δεν την θεωρεί περιττή. Δεν μπορούν όμως να γίνουν όψιμοι τιμητές όσοι είναι συνυπεύθυνοι για το μάδημα της βιομηχανίας την εποχή των παχιών αγελάδων, για τις ολέθριες συμφωνίες περί ποσοστώσεων και για το πέρασμα της βιομηχανίας εν μια νυκτί στην «κακή» Αγροτική, ενώ τα δάνεια εκχωρήθηκαν στην Τράπεζα Πειραιώς. Όντως ο καθένας οφείλει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
  Αφροδίτη  Σταμπουλή
                Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Σερρών
Σχετικά: Διαβάστε την ανακοίνωση  του  κου Τζελέπη  για  την  ΕΒΖ

«Κυβερνητικά επικοινωνιακά παιχνίδια εις βάρος της ΕΒΖ» http://grafida-sintikis.blogspot.gr/2016/04/blog-post_27.html


Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.