Tuesday, April 26, 2016

"Ο χρόνος θα δείξει αν επιλέξαμε τον optimum δρόμο"Γιώργος Γεννηματάς: 22 χρόνια μετά

Το συγκινητικό βίντεο της Γεννηματά για τον πατέρα της
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τιμώντας τη μνήμη του πατέρα της ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook ένα συγκινητικό βίντεο.
22 χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου Γεννηματά και η κόρη του, Φώφη, δεν ξέχασε το .... Ο χρόνος θα δείξει αν επιλέξαμε τον optimum δρόμο.
Οι άνθρωποι ζουν όσο τους θυμούνται και σήμερα 22 χρόνια μετά το θάνατό του, η μεθοδολογία και ο τρόπος σκέψης του Γιώργου Γεννηματά είναι πολύτιμος οδηγός για να ξαναπιάσουμε το νήμα της ανθρωπιάς, της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης και της συλλογικής προσπάθειας. Έφυγε νωρίς και δεν έζησε αυτά που άξιζε να ζήσει, να ολοκληρώσει όσα πίστευε ότι έπρεπε να γίνουν για την Ελλάδα και τη δημοκρατική παράταξη , πίστευε όμως ότι θα υπάρξουν πολλοί με μεγαλύτερες δυνάμεις από εκείνον που θα τα κάνουν πράξη. Ξημερώνει η Μεγάλη Δευτέρα και είναι δύσκολη. Μία ακόμα δύσκολη μέρα για την Ελλάδα και κάθε ελληνική οικογένεια. Η ανάμνηση του όμως, η σκέψη του και η στάση ζωής του είναι και μια χαραμάδα στην ελπίδα. Και όπως έλεγε και ο ίδιος αξίζει να δουλέψουμε για να γίνει πόρτα αυτή η χαραμάδα της ελπίδας. Για την Ελλάδα που μας αξίζει.
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.