Tuesday, April 26, 2016

Κοινή δήλωση Όλγας Κεφαλογιάννη και Φωτεινής Αραμπατζή για το ζήτημα της τουριστικής visa στη Ρωσία

Η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και η Υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η αδυναμία της Κυβέρνησης και των συναρμόδιων Υπουργείων Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και Εξωτερικών να επιλύσουν το μείζον ζήτημα της έγκαιρης χορήγησης βίζα στους χιλιάδες Ρώσους τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφθούν τη χώρα μας την περίοδο του Πάσχα.

Παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις της Νέας Δημοκρατίας, ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2016, για άμεση επιπλέον στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό των Προξενικών μας αρχών στη Ρωσία, προκειμένου τα ελληνικά κέντρα βίζα στη Ρωσία, να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις, και παρά τις Κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, φαίνεται ότι όχι μόνο δεν έχει επιλυθεί το ζήτημα αλλά αντιθέτως, παραμένει διογκωμένο.

Τα διαφυγόντα κέρδη για τον ελληνικό τουρισμό προβλέπονται σημαντικά δυστυχώς, εξαιτίας της Κυβερνητικής αναποτελεσματικότητας, σε μία περίοδο μάλιστα, που η ελληνική οικονομία έχει απόλυτη ανάγκη τα έσοδα από τον τουρισμό.

Κάθε ημέρα που περνάει, τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.


Επιτέλους ας κάνουν κάτι». 

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.