Monday, April 18, 2016

Κοινή Δήλωση Συντονίστριας ΟΔΕ Παραγωγής και Εμπορίου ΝΔ κ. Όλγας Κεφαλογιάννη και Τομεάρχη Τουρισμού ΝΔ κ. Φωτεινής Αραμπατζή

Η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και η Υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:
Τομεάρχη Τουρισμού ΝΔ κ. Φωτεινής Αραμπατζή
«Τα σύννεφα για τον ελληνικό τουρισμό πυκνώνουν και η Κυβέρνηση παρακολουθεί άβουλη και ανίκανη να παρέμβει.

Δυστυχώς, εδώ και καιρό, είχαμε προειδοποιήσει για την ανυπαρξία συγκροτημένης πολιτικής.

Μετά τις μειώσεις των προκρατήσεων και πλέον των κρατήσεων, τις ακυρώσεις δρομολογίων πλοίων και κρουαζιέρων, προστίθεται και η απόφαση ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους να τερματίσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεών της στη χώρα μας δύο μήνες νωρίτερα, βάλλοντας κατά της ζητούμενης και αναγκαίας επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.


Την ίδια στιγμή, η Κυβέρνηση επιβαρύνει περισσότερο την τουριστική επιχειρηματικότητα μέσω της υπερφορολόγησης και της πλήρους απουσίας αναπτυξιακού σχεδίου για τον τουρισμό της χώρας.


Αν η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι ανίκανη να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μακρόπνοες πολιτικές για την ουσιαστική βελτίωση του τουριστικού μας προϊόντος, τουλάχιστον ας σταματήσει να ισοπεδώνει όσα, με τεράστια προσπάθεια, θεμελιώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια για τον ελληνικό τουρισμό».

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.