Friday, April 22, 2016

Συνάντηση ΓΓΕΠΚ με εκπροσώπους του ΣΕΒ

Συνάντηση με θέματα προστασίας καταναλωτή πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Αντώνη Παπαδεράκη και των κ. Ιωάννη Γιώτη, Αντιπροέδρου του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών και επικεφαλής της ομάδας εργασίας για Θέματα Καταναλωτή του Συνδέσμου, και κ. Γιώργου Ναθαναήλ, Συντονιστή του Τομέα Υποδομών & Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του Συνδέσμου.
Στη συζήτηση, στην οποία μετείχαν και στελέχη των υπηρεσιών της ΓΓΕΠΚ, τονίστηκε από την πλευρά της Γραμματείας η σημασία της δράσης των επιχειρήσεων για την προστασία και ικανοποίηση του καταναλωτή και η ανάγκη εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της σχετικής νομοθεσίας. Από πλευράς του ΣΕΒ τονίστηκε η σημασία που αποδίδουν τα μέλη του στην ικανοποίηση και την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος για τα ζητήματα αυτά. Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε συμφωνία των δύο πλευρών για δρομολόγηση από κοινού δράσεων  σχετικών με την πληρέστερη ενημέρωση και προστασία του καταναλωτικού κοινού.

Η συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ανέδειξε τη διάθεση συνεργασίας αμφότερων για την προώθηση των παραπάνω θεμάτων, τα οποία θα υλοποιηθούν μέσα από σύσταση ομάδας εργασίας, στην οποία θα μετέχουν εκπρόσωποι των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας και στελέχη του ΣΕΒ.  

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.