Saturday, May 21, 2016

1ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στη Κοιλάδα Σερρών 21-22 Μαΐου!

Το ο 1ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κοιλάδας στις Σέρρες στις 21 22/5/2016 από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ και την συνδιοργάνωση του Α.Ο.ΔΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ και τον Γ.Σ.ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ.

Την διοργάνωση στηρίζουν οι οργανώσεις INTERNATIONAL STREET FIGHTING UNION (I.S.U.), DIRECTIVE REACTIVE CONTROLING SYSTEM (D.R.C.S.), η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΙΚΤΗΣ ΜΑΧΗΣ (Π.Α.Ε.Μ.Μ.) και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΟΛΙΝ (Ε.ΠΟ.ΚΕ.Σ.).

Θα λάβουν μέρος 20 χώρες, 80 σύλλογοι και περίπου 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα.Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν θα είναι: κινέζικες – κορεάτικες - γιαπωνέζικες σκιαμαχίες, στοχομαχίες, τεχνικές αυτοάμυνας, αγώνες ημιεπαφής, ελαφράς επαφής, πλήρης επαφής, χαμηλών λακτισμάτων, τάι μπόξ, μικτής μάχης και μάχης κλειδωμάτων και λαβών.Τα παραπάνω αγωνίσματα θα απαρτίσουν οι πιο έμπειροι διαιτητές και κριτές της Ομοσπονδίας στο χώρο των πολεμικών τεχνών.Σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα οι προκρίσεις θα γίνουν στις 21/5 και οι τελικοί στις 22/5.

Στις 21/5 θα παραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της νεοιδρυθίσας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ με έδρα την χώρα μας. Με εισηγητή τον πρόεδρο κ. Σμιάρη Θωμά και αναλυτή τον νομικό σύμβουλο κ. Τσαγκαλίδη Δημήτρη. Όπου θα συζητηθούν αρμοδιότητες και καθήκοντα επιτροπών, πορεία και προγραμματισμός του τρέχοντος έτους, νέες συνεργασίες και αγωνιστικό πρόγραμμα.
ΠΗΓΗ
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.