Monday, May 30, 2016

Γκιουλέκας: "Ας κρατήσει η κυβέρνηση τις επικίνδυνες ιδεοληπτικές εμμονές της έξω από τον χώρο της Παιδείας!"

Με αφορμή την διατύπωση των προτάσεων της «Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία» ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και πρ.Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για ακόμη μια φορά οι κυβερνώντες αποδεικνύονται δέσμιοι των ιδεοληψιών τους καικατώτεροι των περιστάσεων!

Για τον ΣΥΡΙΖΑ τα μεγαλύτερα προβλήματα στον χώρο της Παιδείας εντοπίζονται στην πρωινή προσευχή, τον εκκλησιασμό, το μάθημα των Θρησκευτικών και τις μαθητικές παρελάσεις!Για αυτό και ετοιμάζονται να τα καταργήσουν!


Αυτές είναι οι «δήθεν» μεταρρυθμίσεις της σημερινής κυβέρνησης για την Παιδεία. Να αποπέμψουν κάθετι εθνικό και χριστιανικό από τις μαθητικές αίθουσες. Αγνοώντας και καταργώντας ουσιαστικά το άρθρο 3 του Συντάγματος περί θρησκείας. Επιβάλλοντας τις ιδεοληψίες τους για να λησμονηθεί οτιδήποτε μας θυμίζει και τιμά τις μεγάλες στιγμές αυτού του τόπου.


Περιμένουμε από τους ανθρώπους που βάφτισαν την αριστεία “ρετσινιά”, από τους αρνητές της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, από αυτούς που ετοιμάζονται να νομιμοποιήσουν 2.500 πλαστά πτυχία να σταματήσουν τους πειραματισμούς στις πλάτες της νεολαίας. Επιτέλους ας συνέλθουν και ας κρατήσουν τις επικίνδυνες ιδεοληπτικές εμμονές τους έξω από τον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας».

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.