Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Επίσκεψη σε - Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκου Μπόλαρη με το Προεδρείο της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών στην Επανωμή Θεσσαλονίκης

Με το προεδρείο της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Β. Ελλάδας συναντήθηκε στην Επανωμή Θεσσαλονίκης ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης επισκεπτόμενος το βιολογικό αγρόκτημα της Προέδρου της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών, Χρυσούλας Σκορδίτη. Ξεναγήθηκε τόσο στις θερμοκηπιακές όσο και στις υπαίθριες βιολογικές καλλιέργειες της ντομάτας, αγγουριού, πράσου, κρεμμυδιών, ρεπανιών, άνηθου κ.α.
Με την παρουσία και του Αντιπροέδρου της Ένωσης, κ. Νικολάου Ιωάννου και μελών η ενημέρωση για την Βιολογική καλλιέργεια, τις προκλήσεις και τα προβλήματα της, επεκτάθηκε σε συνεργασία σχετικά με την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης σχετικά με την λειτουργία των Αγορών Παραγωγών. Το Προεδρείο της Ένωσης  κατέθεσε τις απόψεις των βιοκαλλιεργητών τόσο επί του θέματος, όσο και πάνω στις δυνατότητες βελτίωσης του πλαισίου λειτουργίας των αγροτουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων αναδεικνύοντας την πρόκληση που συνιστά για τη χώρα η ύπαρξη των βιολογικών αγροτουριστικών μονάδων.
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.