Monday, May 30, 2016

Καρέ καρέ η επίσκεψη Πούτιν στο Άγιο Όρος

Δεκτός με τιμητικές κωδωνοκρουσίες έγινε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στον ιερό ναό του Πρωτάτου στο Άγιο Όρος όπου έφτασε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου.
Με αντίστοιχες εκδηλώσεις, λίγο νωρίτερα έγινε η υποδοχή και του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος υποδέχθηκε τον ρώσο πρόεδρο στο παρακείμενο κτίριο της Ιεράς Κοινότητας.
Ο κ. Πούτιν παρακολούθησε κατόπιν την πανηγυρική δοξολογία, με προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις των δύο προέδρων και ανταλλαγή δώρων.

Κατόπιν, ο ρώσος πρόεδρος κατευθύνθηκε στο ναό του Αγίου Παντελεήμονος όπου βρίσκεται από χθες ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος. Η επίσκεψη προσκυνηματικού χαρακτήρα στο ναό θα ολοκληρωθεί με το πέρας της πανηγυρικής δοξολογίας, οπότε και ο ρώσος πρόεδρος θα αποχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την άφιξη των δύο προέδρων παρέστησαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, και ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μητροπολίτης Μιλήτου Απόστολος.



ΠΗΓΗnews.gr
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.