Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Ευχαριστήριες επιστολές από την ακαδημαϊκή κοινότητα στην αναπληρώτρια υπουργό, Σία Αναγνωστοπούλου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού Α.Ε.Ι (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.ΔΙ.Π) με επιστολή προς την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου,  εκφράζει τις ευχαριστίες της για την καθοριστική όπως χαρακτηρίζει συμβολή της Αναπληρώτριας Υπουργού στην προώθηση λύσεων στα θεσμικά προβλήματα του κλάδου τους.
Στην ίδια επιστολή τονίζεται η υποδειγματική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών καθώς και η υποστήριξη των θεμάτων της Ομοσπονδίας στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και στην Ολομέλεια της Βουλής, που έδειξε όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή, «την αποφασιστικότητά της Αναπληρώτριας Υπουργού να προωθήσει λύσεις».

Παράλληλα, ευχαριστήρια επιστολή προς την κ. Αναγνωστοπούλου απέστειλε και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γεώργιος Καψάλης, ευχαριστώντας την θερμά για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση στο θέμα της ονομασίας Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, του Ιδρύματος.
Οι δύο επιστολές καταλήγουν με την προσδοκία για  συνέχιση  της άριστης συνεργασίας μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας και της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.  
Η επιστολής του Γ. Καψάλη σε μορφή pdf

Η επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού Α.Ε.Ι σε μορφή pdf

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.