Thursday, May 26, 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΓΣΕΒΕΕ) ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΒΒΑΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Σερρών , στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Σέρρες, ύστερα από πρόσκληση της ΟΕΒΕΣΣ και τη συμμετοχή του στην εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων επιμόρφωσης, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (23/05/2016) στον 3ο όροφο του Επιμελητηριακού Μεγάρου.  
   Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ καθώς επίσης και τα λοιπά μέλη της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ που συνόδευαν τον κ.Καββαθά για όλες τις Δράσεις, Ενέργειες και Παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου Σερρών  τονίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι η κρίση έχει διαλύσει την επιχειρηματικότητα, ωστόσο, οι Σερραίοι επιχειρηματίες δεν το βάζουν κάνω, αφού μέσω της παραγωγής  παλεύουν για την ανάπτυξη της χώρας.
«Ζητήσαμε από τον κ.Καββαθά να προωθήσει στα αρμόδια υπουργεία κάποια ουσιώδη ζητήματα που αντιμετωπίζει το σερραϊκό επιχειρείν με στόχο να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις. Ένα από αυτά και μάλιστα πολύ σημαντικό είναι και το παρεμπόριο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας.  

   Από τη δική του πλευρά, ο κ.Καββαθάς ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών για τις τελευταίες εξελίξεις και τις δράσεις της ΓΣΕΒΕΕ όσον αφορά τα δάνεια των επιχειρήσεων, το νέο φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο (που προσφάτως ψηφίστηκε), και άλλα ζητήματα που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στάθηκε ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα να δρουν όλοι οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες ενωμένοι. 



  

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.