Thursday, May 26, 2016

«Με αισιοδοξία για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας» - Χαιρετισμός Αναπληρωτή Υπουργού Μάρκου Μπόλαρη στην Κεντρική εκδήλωση του Money Show

Στην κεντρική εκδήλωση του Money Show στο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη χαιρέτισε εκ μέρους του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης , ο οποίος εστίασε στην αναγκαιότητα και δυνατότητα για αλλαγή του κλίματος στην ελληνική οικονομία, τη συστράτευση για την αναδιάταξη του παραγωγικού μας προτύπου, στην αισιοδοξία με την οποία ο ελληνικός λαός κι οι παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας δικαιούνται να βλέπουν τα πράγματα μετά τις πρόσφατες θετικές εξελίξεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και ευρύτερα. Ο Αναπληρωτής Υπουργός εξέφρασε την βεβαιότητα ότι είναι ώριμες οι συνθήκες για τη θετική αναπτυξιακή πορεία της ελληνικής  οικονομίας, την οποία έχει ανάγκη ο τόπος κι οι πολίτες,  που σήκωσαν το βάρος των πολιτικών ύφεσης που μας επιβλήθηκαν.  Ιδιαίτερη ήταν η μνεία του Αναπληρωτή Υπουργού στην επιτυχή διαχείριση από την Ελλάδα του διεθνούς και ευρωπαϊκού προβλήματος, του προσφυγικού προβλήματος, καθώς η χώρα βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο των γεωστρατηγικών και γεωπολιτικών εξελίξεων στην περιοχή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρέσβης της Ιταλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, κ. Luiggi Marras.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.