Wednesday, September 19, 2018

Αφροδίτη Σταμπουλή: Εγκρίθηκε η Δαπάνη για τον Συνθετικό Τάπητα Στίβου του Δημοτικού Σταδίου Σερρών


H έξοδος από τα μνημόνια και η βελτίωση των οικονομικών δεικτών είναι σημαντικά επιτεύγματα, όμως η κυβέρνηση δεν παραλείπει μικρότερες παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών. Μετά από τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του έτους 2018 και, ύστερα από πρόταση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, εγκρίθηκε από τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης το έργο «Προμήθεια- εγκατάσταση προκατασκευασμένου τάπητα στίβου δημοτικού σταδίου Δήμου Σερρών» προϋπολογισμού 507.780 €.


 Το έργο κρίθηκε απαραίτητο, αφού η κατάσταση του συνθετικού τάπητα δεν επιτρέπει τη διοργάνωση αγώνων συγκεκριμένων προδιαγραφών. Η εξέλιξη αυτή θα δημιουργήσει θετικές προδιαγραφές για διοργάνωση αγώνων στίβου υψηλότερου επιπέδου, αλλά και για τη διασφάλιση της υγείας των αθλητών μας που προπονούνται στο χώρο αυτό και έχουν πολύ σημαντικές επιδόσεις και διακρίσεις.
Με την ένταξη του έργου αποκατάστασης του συνθετικού τάπητα του στίβου, τα αθλητικά έργα της Π.Ε. Σερρών που χρηματοδοτήθηκαν μέσω του ΠΔΕ της ΓΓΑ είναι συνολικού ύψους 889.919 €. Στόχος της κυβέρνησης είναι να γίνονται έργα υποδομής που παράλληλα με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών προσφέρουν και αναπτυξιακές δυνατότητες σε τοπικό επίπεδο.
Αφροδίτη Σταμπουλή
Βουλεύτρια Σερρών ΣΥΡΙΖΑ

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.