Saturday, September 15, 2018

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τουριστικής Κερκίνης από χωριό σε κωμόπολη...



Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τουριστικής Κερκίνης από χωριό σε κωμόπολη...«από κάμπια σε πεταλούδα» η Κερκίνη, λοιπόν, αλλάζει μορφή. Το μικρό τουριστικό χωριό προσπαθεί να μετατραπεί σε ευρωπαϊκό. Σε εξέλιξη βρίσκονται τα κατασκευαστικά έργα πεζοδρομίων στο χωριό. Με ομοιόμορφα πεζοδρόμια, ανάπλαση της πλατείας με παιδική χαρά που πληροί τις ευρωπαϊκές προδιάγραφες και φωταγώγηση του κεντρικού δρόμου της εισόδου του χωριού, που βελτιώνουν την εικόνα του χωριού. Στις εργασίες παραβρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Σιντικής κ. Φώτης Δομουχτσίδης, ο τέως αντιδήμαρχος Κερκίνης κ. Στάθης Ζαπρίδης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Θεόδωρος Καρατζίκος, οι οποίοι μετά από παράπονα δημοτών αποφάσισαν με την σύμφωνη γνώμη του μηχανικού την υποβάθμιση του ύψους των πεζοδρομίων μπροστά από τα καταστήματα.

Η τοπική αυτοδιοίκηση θεωρεί το έργο υψίστης σημασίας για την κοινωνική ανάπτυξη της τουριστικής Κερκίνης και πώς με την ολοκλήρωση του θα συμβάλει στη διασφάλιση της συνεχούς, ασφαλούς και χωρίς εμπόδια διακίνησης των πεζών, και ιδιαίτερα των ατόμων με ειδικές ανάγκες και στη σωστή διαχείριση των νερών της βροχής διότι στην Κερκίνη υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.















































































No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.