Thursday, September 20, 2018

Λουκέτο στη ΓΑΔΑ …λόγω Ρουβίκωνα


Παράλληλα αυξήθηκαν και οι πεζές περιπολίες κρυφών και φανερών αστυνομικών γύρω από το αστυνομικό μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
Λουκέτο μπήκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής …λόγω Ρουβίκωνα!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», το λουκέτο στα κάγκελα της κεντρικής εισόδου του κτιρίου της ΓΑΔΑ τοποθετήθηκε υπό το φόβο εισβολής μελών της αναρχικής συλλογικότητας, μέλος της οποίας επαναλαμβάνει διαρκώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα επιχειρούν την αποδόμηση των μέτρων ασφαλείας σε όποιο στόχο επιλέγουν να χτυπήσουν.


Παράλληλα αυξήθηκαν και οι πεζές περιπολίες κρυφών και φανερών αστυνομικών γύρω από το αστυνομικό μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ίδια ώρα εξαιρετικά χαλαρά είναι τα μέτρα των αστυνομικών που εκτελούν χρέη φρουρών σε διάφορα σημεία φύλαξης, όπως για παράδειγμα οι πρεσβείες ξένων χωρών.
Οι αστυνομικοί φέρονται να εκτελούν υπηρεσία συνοδεία laptops, μουσικής ή να κοιμούνται εν ώρα υπηρεσίας, ενώ οι εκτελούντες χρέη επόπτη κάνουν επιθεώρηση μέσα από το μισάνοιχτο παράθυρο αυτοκινήτου. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ισχυρίζονται πως μερικοί επόπτες ζητούν από το κέντρο επιχειρήσεων να διαβιβάσει στον σκοπό του στόχου το σημείο όπου πρέπει να πάει μαζί με το βιβλίο επιθεώρησης.
Τέλος, σε σκοπιά έχει μετατραπεί αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του τέως υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή στο Κολωνάκι, όπως και έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ενώ ο φρουρός έξω από τα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, έχει μετατραπεί σε θυρωρό …δίνοντας πληροφορίες προς υποψήφιους πελάτες γνωστού μέντιουμ που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο!

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.