Saturday, September 8, 2018

Απαράδεκτη και επικίνδυνη η παιδική χαρά στο Νεοχώρι Σιντικής

Απαράδεκτη και επικίνδυνη για τα παιδιά είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία του Νεοχωρίου Σιντικής.
https://www.facebook.com/grafida.sintikis/videos/940537566135511/



Ρεπορτάζ: Χρήστος Α. Κατσαρός.
Σε άμεσο κίνδυνο τίθεται η ασφάλεια των μικρών παιδιών που παίζουν στην άκρως ακατάλληλη και επικίνδυνη παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία του Νεοχωρίου Σιντικής. Οι σπασμένες σωλήνες με σπασμένα τα ξύλινα καθίσματα και γεμάτα από αγκίδες που μπορούν να τρυπήσουν το κορμάκι του παιδιού, φιγουράρουν στην εν λόγω παιδική χαρά. Η ακαταλληλότητα του χώρου είναι εμφανής και κατά συνέπεια άμεση πρέπει να είναι η παρέμβαση του Δήμου Σιντικής.


Είναι προς τιμήν όμως του Δήμου που προχωρά στην αντικατάσταση 20 παιδικών χαρών στην Σιντική, όμως είναι και υποχρέωση του αρθρογράφου να επισημαίνει την προτεραιότητα που θα πρέπει να δίδεται στις παιδικές χαρές ανάλογα με την επικινδυνότητά τους. Και η παιδική χαρά στο Νεοχώρι χρίζει άμεσης αντικατάστασης.
Στην διαδικτυακή www. grafida-sintikis.blogspot.com καταγράφουμε το άμεσο πρόβλημα στην κεντρική πλατεία του Νεοχωρίου και ελπίζουμε στη άμεση ανταπόκριση των συνεργείων του Δήμου Σιντικής προς αποφυγήν παιδικού ατυχήματος σε δημόσιο χώρο.
Χρήστος Κατσαρός
Γραφίδα Σιντικής



































No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.