Saturday, November 17, 2018

ΕΛΣ: Μία επιπλέον παράσταση της «Λίμνης των κύκνων» την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου


Η «Λίμνη των κύκνων» του Τσαϊκόφσκι παρουσιάζεται από το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε χορογραφία του διευθυντή μπαλέτου, Κωνσταντίνου Ρήγου
Καθώς τα εισιτήρια για τις εννέα παραστάσεις της «Λίμνης των κύκνων» έχουν εξαντληθεί, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοίνωσε την προσθήκη μίας επιπλέον παράστασης, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


Η «Λίμνη των κύκνων» του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι παρουσιάζεται από το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε χορογραφία του διευθυντή μπαλέτου, Κωνσταντίνου Ρήγου.
Την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής διευθύνει ο Ηλίας Βουδούρης.
Στην παράσταση της 27ης Δεκεμβρίου τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν οι Ευρυδίκη Ίσαακίδου (Οντέτ), Ντανίλο Ζέκα (Ζήγκφρηντ), Μαρία Κουσουνή (Οντίλ), Αλίνα Στεργιανού (βασίλισσα), Γιώργος Βαρβαριώτης (δάσκαλος), Στράτος Παπανούσης (Ρόθμπαρτ). Μαζί τους, οι α’ χορευτές, οι σολίστ, κορυφαίοι και το Corps de Ballet της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Η προπώληση για την επιπλέον παράσταση θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στις 09:00, στα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στα καταστήματα Public και στα εκδοτήρια της TicketServices (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου).

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.